• Vikingehjelm
    Vikingehjelm

Vikingehjelm

1.249,00 DKK

Imponerende kopi er en vikingehjelm i stål. Dette er en kopi af Gjermundbu-hjelmen fra Norge. Hjelmen blev fundet ved en udgravning af en gravhøj i 1943. Sammen med hjelmen blev der fundet mange andre vikingeting, blandt andet sværd og ringbrynje. Hjelmen menes at stamme fra omkring 900-tallet. Originalen kan ses på Nationalmuseet i Oslo.

Hjelmen er opbygget af 1,6 mm tykt stål (næsestykket er 2, 5 mm). Da hjelmene er håndlavede, varierer de en smule i omkredsen, men er ca. 66 cm. i indre omkreds.

Hjelmen er udstyret med visir, som beskyttelse af øjne og næse.

Indersiden af hjelmen er udstyret med skindstropper, der kan spændes ind eller ud, alt efter hovedets størrelse. Hjelmen fastgøres om hagen med en kraftig læderrem.

Dette er absolut ikke legetøj for børn og er først og fremmest til dekorativt brug.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 32149
Periode: Vikingetid
Materiale: Stål, læder
Mål (BxHxD) i cm.: Højde: ca.27 cm Dybde: ca. 24 cm Indre diameter: ca. 66 cm.

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Guden Thor
249,00 DKK
Guden Odin
249,00 DKK
Guden Frej
249,00 DKK