• Vikingekniv fra Jorvik
    Vikingekniv fra Jorvik

Vikingekniv fra Jorvik

749,00 DKK

Typisk kniv fra vikingetiden med håndtag i valnøddetræ og skede i kraftigt mørkebrunt kernelæder. Dette er en kopi af en vikingekniv fra det 9. århundrede fundet i York. Knive af samme type er fundet i Irland, England og Skandinavien.

Bladet er lavet af kulstofstål, hvilket betyder, at det vil blive påvirket af rust. Dette kan nemt afhjælpes med lidt fint sandpapir eller en grydesvamp. Efterfølgende har klingen godt af lidt vaseline eller WD-40.

Klingen er skarp, og odden er spids, så kniven kan ikke bruges til genopførelse af vikingeslag (reenactments), men kan med fordel bruges i haven eller den vilde natur.

Kniven kræver ikke våbentilladelse, da klingen holder sig under de tilladte 12 cm.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30863
Periode: Vikingetid
Materiale: Kulstofstål, valnøddetræ, læder
Mål (BxHxD) i cm.: 2 x 18 (bladet 9 cm)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.