• Vikingesværd Petersen type H
    Vikingesværd Petersen type H

Vikingesværd Petersen type H

2.998,00 DKK

Kopi af et originalt vikingesværd, som vil pynte i en hver samling. Sværdet er oprindeligt fra sidste halvdel af det 9. århundrede. Modellen var meget udbredt, ikke kun i Norden, men eksemplarer er også fundet i Tyskland, Frankrig, Belgien og Holland. På mange måder var det et sværd for alle vikinger.

Klingen er skarp og odden er spids, så sværdet kan ikke bruges til genopførelse af vikingeslag (reenactments), men er kun til pynt. 

Bemærk: Der kræves blankvåbentilladelse til dette sværd. Du kan fremsende kopi af din våbentilladelse med posten eller du kan sende en digital kopi til butik@natmus.dk (anfør venligst dit ordrenummer). Leveringsadressen skal stemme overens med din adresse på våbentilladelsen. Du kan naturligvis også vælge at bestille sværdet her i shoppen, men så afhente det i Museumsbutikken på Nationalmuseet, hvor du så skal fremvise blankvåben-tilladelsen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36054
Periode: Vikingetid
Materiale: Stål, læder
Mål (BxHxD) i cm.: 10 x 92 (klingen 6 x 72).Vægt 1, 3 kg

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer