Om os

Nationalmuseet, Frilandsmuseet, Kongernes Jelling, Trelleborg og Frøslevlejrens Museum har egne museumsbutikker, hvor man kan købe alt fra bøger, historiske smykker, legetøj og andre kvalitetsvarer. Lad dig inspirere, forkæl dig selv eller gå på gavejagt i det unikke udvalg af historiske varer i butikkerne. Vores webshop har et stort udbud af de varer som museumsbutikkerne sælger.

Christina Ahrendtsen Santos

Butikschef på Frilandsmuseet

Christina er ansvarlig for vores dejlige butik 'ude på landet' blandt de smukke gamle gårde, søde små lam, heste, køer og den skønneste natur. Et stærkt vanedannende sted at arbejde.

Ditte Brouer

Ekspedient og webshopmedarbejder

Ditte ekspederer i vores butikker, og så er hun olympisk mester, når det kommer til at have styr på alt i webshoppen, når det gælder pakning og forsendelse af vores varer, lagerhåndtering og god kundeservice.

Geske Svensson

Butikschef på Krigsmuseet

Geske er ansvarlig for butikken på Krigsmuseet, og hun er en knag til at finde de helt rigtige ting og sager fra dengang bedstefar var dreng. Hun er også vores ’husdesigner’ og strikker historiske jakker.

Berit Heine

Webshopredaktør (Nationalmuseet) og konceptudvikler

Berit er vores webshop-redaktør, konceptudvikler og markedsføringsansvarlige for vores forskellige museumsbutikker. Hun gør en dyd ud af at finde de rigtige og autentiske varer af høj kvalitet.

Zindy Lysholm Marker

Boghandler

Zindy er vores erfarne og kompetente boghandler, og hun ved i sagens natur meget om bøger og alt muligt andet. Hun har personligt mødt både Saxo og Gutenberg. Stik den …

Pirita Taskinen

Områdeansvarlig for butikken / Smykkeekspert

Pirita er vores smykkeekspert og SoMe ansvarlige. På Instagram serverer hun varenyheder og finder de spændende historier fra hverdagen i vores butik på Nationalmuseet. Og så er hun en helt fantastisk fotograf.

Rikke Refsbæk Lundemark

Leder af Museumsbutikkerne

Rikke er ansvarlig for den overordnede ledelse af museumsbutikkerne på Nationalmuseet, Frilandsmuseet og Krigsmuseet. Hun er en mester, når det kommer til visual merchandising, og har haft sit eget tøj brand.

Malene Dannefer

Ekspedient

Malene er allevegne. En levende blæksprutte, der ekspederer, fylder op, rydder op, pakker op, pakker i … man bliver helt forpustet. Og så er hun historiefortælleren og den SoMe ansvarlige i butikken på Frilandsmuseet.

Vi vil gerne høre fra dig