• Slangering fra renæssancen - sølv
    Slangering fra renæssancen - sølv

Slangering fra renæssancen - sølv

448,00 DKK

Elegant, enkel og feminin slangering fra renæssancen. Ringen blev fundet i 1939 nær stranden ved Korsør. Slangen er ondskabens symbol, men også klogskabens og lægekunstens. Slangeringe som denne kendes fra oldtidens middelhavslande og var særlig udbredt i kejsertidens Rom. Dette eksemplar som er fra 1500-tallet, er et eksempel på, hvordan man under renæssancen greb tilbage i fortiden. Originalen kan ses på Nationalmuseet.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser og metaller, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop. Du kan bl.a. bestille ringe i f.eks. hvidguld, eller bestille en ring i en anden størrelse, som rækker ud over størrelserne 50-60.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: SRS05
Periode: Middelalder
Materiale: Sterlingsølv
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer