• Ring med Troldkors - sølv
    Ring med Troldkors - sølv

Ring med Troldkors - sølv

149,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Yndig ring i sterling sølv med lille troldekors amulet, der beskytter dig mod onde ånder. Ringen kommer i to størrelser og er justérbar. Ringen kan sidde klassisk i bunden af fingeren, men kan snildt også placeres længere oppe på fingeren. 

Troldkorset stammer sandsynligvis fra norden og var en lille amulet man brugte til beskyttelse af husdyr og køer på gårdene. Man mener det stammer fra folketroen i middelalderen, hvor fortællinger snakker om hekse, der stjæler mælk fra køer.

Derfor brugte man det lille symbol i troen på, at det ville beskytte ens dyr og de fødevarer, der blev produceret fra dem. Der findes flere sagn og historier om fløde og smør, der ikke kunne produceres på vanlig vis, hvilket naturligvis har kunnet skyldes en masse fysiske forhold. Og sagnene fortæller også, at heksene ejede ”mælkeharer”, der kunne stjæle mælk og smør, så troldkorset skulle derfor også hjælpe til her med at beskytte imod lige netop disse væsner.

Det menes, at man senere i historien har betragtet troldkorset som et symbol, der i mere overordnet forstand, beskyttede folk mod farer og uhyggelige væsner.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: ring_med_troldkors

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer