• Armbånd med kantede perler i ravmix
    Armbånd med kantede perler i ravmix

Armbånd med kantede perler i ravmix

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Skulpturelt armbånd med et unikt mix af forskellige typer ravperler. Dette giver armbåndet et mere grafisk udtryk, der kan peppe selv det mest simple outfit op. I armbåndet er der både perler i cognacfarvet rav, mælkerav, i både hvid og gullig udtryk, og jordrav. 

Rav er harpiks, som gennem mere end 20 millioner år, er formet, hærdet og forstenet i jorden og i havet. Et produkt fra længst forsvundne fyrreskove, men - som i vore dage - i stedet bliver udnyttet på smukkeste vis i brugskunst, og ikke mindst smykker. I Danmark forekommer, i alt overvejende grad, det såkaldte succinit, - en ravtype, som måske nok er bedre kendt som baltisk rav.

Rav forekommer i rigtig mange former, strukturer og farver. Den mest almindelige og udbredte ravtype og farve, som vi kender her i Danmark, er ravet med de rødlige og brune farvetoner, det vi har valgt at kalde cognacfarvet.

Jordrav er faktisk rav, der ikke har ældet længe nok. Rav der er yngre en 20 millioner år gammelt, kan egentlig ikke rigtig betegnes som rav, så i dag kender vi det som jordrav eller kopal.

Udover det cognacfarvede rav findes der også andre ravtyper. En af dem er hvidt rav, som changerer fra de helt kridhvide farvenuancer og hele vejen over til en varm mørkegul. Her opstår farven på grund af mikroskopiske luftblærer.

Vores rav er varmet op for at give materialet et ensartet resultat, men også for at fremkalde små sprængninger i ravet, som gør det levende at kigge på.

I enkle af vores smykker fremstår ravet som grønt, men der er altså ikke tale om det sjældne og meget dyre caribiske rav, men derimod om en proces, hvor bagsiden af ravet ikke er poleret op som resten af smykket. Man tilfører sort farve bagpå, der i samspil med de smukke gyldne farver får ravet til at se grønt ud.

OBS. Da der er tale om et naturprodukt, kan varen, som du modtager variere en smule i udseende fra varen på billedet, og farverne på perlerne vil også være forskellige fra, hvad du ser på billedet mht. farvesammensætning.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31378
Materiale: Rav og elastisk nylonsnøre
Mål (i diameter) cm.: Ø: ca. 6 (indvendig)
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her