• Råhvid D-A-D baby body - 'Molly med Guldhorn'  i økologisk bomuld
    Råhvid D-A-D baby body - 'Molly med Guldhorn'  i økologisk bomuld

Råhvid D-A-D baby body - 'Molly med Guldhorn' i økologisk bomuld

149,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Ægte rock'n roll til de mindste! ...

Nationalmuseets ikoniske guldhorn, som du nok aldrig har set dem før ... og så på en supersød bodystocking til babyer. 

I forbindelse med vores spektakulære udstilling 'Danmark after Dark - 40 års danmarkshistorie med D-A-D' er denne unikke og funky T-shirt blevet til i et smukt samarbejde mellem det danske rockband D-A-D og Nationalmuseet. Bandet fejrer i øvrigt også deres 40 års jubilæum i år. 

I udstillingen ser du bl.a. bandets instrumenter, kostumer og personlige genstande side om side med andre ting fra danmarkshistorien

Molly er navnet på ko-kraniet, som ses på 'bodyen'. Det er blevet D-A-D's maskot og logo. Et logo, som i sin tid så dagens lys i forbindelse med sangen 'Counting the Cattle' fra albummet 'Call of the Wild' fra 1986. Men i anledning af udstillingen på Nationalmuseet, har Molly fået nye horn. Og det er, som sagt, ikke hvilke som helst horn, men de ikoniske guldhorn fra jernalderen. 

Guldhornene blev oprindeligt fundet i Gallehus ved Møgeltønder. Det første lange guldhorn af pigen Kirsten Svendsdatter i 1639. Det andet, korte horn blev fundet 95 år senere af husmand Jerk Lassen. Begge horn blev afgivet til Kronen og kom til Det Kongelige Kunstkammer. Herfra blev de stjålet i 1802 af en guldsmed, som indsmeltede dem og lavede bl.a. smykker af guldet.

I vores råhvide 'baby body' ses bittesmå sorte naturlige nister, der er med til at give et vibrerende look, som ofte ses i ubearbejdet naturligt bomuld.

Den er fremstillet i økologisk bomuld i Bangladesh med en særlig certificering, der hedder 'FairWear'. En certificering der betyder, at 'baby bodyen' er blevet produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold. Derudover er de også 'PETA Approved Vegan', hvilket betyder, at der ikke indgår, hverken materialer fra eller test på dyr.

Du kan derfor med god samvittighed putte den lille baby i dette monsterseje outfit ... men skynd dig, det er en unik 'baby body' til en unik udstilling!

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 43135

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her