• Sukker og guld - Historien om De Dansk vestindiske Øer og deres guldsmede indtil 1917
    Sukker og guld - Historien om De Dansk vestindiske Øer og deres guldsmede indtil 1917

Sukker og guld - Historien om De Dansk vestindiske Øer og deres guldsmede indtil 1917

375,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I midten af 1600-tallet begyndte dansk-norske skibe at sejle på Vestindien, og i 1672 lykkedes det for det nyoprettede Vestindisk Kompagni at etablere en koloni på Sct. Thomas. Efter en vanskelig start kom produktionen af sukker efterhånden i gang, og i 1718 tog man trods engelske protester den noget mindre naboø Sct. Jan i besiddelse. I 1733 købtes den lidt fjernere beliggende Sct. Croix af franskmændene.

I næsten 250 år vajede det danske flag over De Dansk-vestindiske Øer. ’Sukker og Guld’ fortæller øernes historie gennem denne periode og beretter yderligere om de guldsmede, der havde deres virke på øerne i danskertiden. Bogen kan læses som en historisk beretning om dansk virke i troperne gennem 250 år, som en registrant over de guldsmede, der virkede der i denne periode, eller som begge dele. Den er forsynet med talrige billeder, som bidrager til belysningen af en væsentlig periode i dansk historie.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34285

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her