• Elegant håndlavet papegøjelysestage
    Elegant håndlavet papegøjelysestage
  • Elegant håndlavet papegøjelysestage
  • Elegant håndlavet papegøjelysestage

Elegant håndlavet papegøjelysestage

2.499,00 DKK

Utrolig smuk lysestage inspireret af kolonitidens indretning. Europas overklasse længtes efter det eksotiske, der dukkede op fra fjerne egne af kloden. Det var selvfølgelig først og fremmeste krydderier og nydelsesvarer som kaffe, te og kakao. Men også de fremmedartede dyr, planter og folkeslag var borgerskabet nysgerrige efter.

Det gav sig naturligvis udtryk ved importerede tjenestefolk, udstoppede vilde dyr, men også brugsgenstande, overvældende pyntet med fugle, sære dyr, planter og frugter fra kolonierne.

Du får derfor noget helt særligt, når du køber denne fantastiske lysestage. Den vil give din boligstil et helt unikt og eksotisk særpræg, ... og du kommer heller ikke til at falde over den i enhver møbel- eller livsstilsbutik. Det er sikkert.

Lysestagen er lavet i meget små oplag, og derfor er det ikke givet, at den kommer igen, når først den er væk.

Stagen er dekoreret i hånden og derfor kan de enkelte stager variere en anelse fra den der vises på billedet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34035
Materiale: Keramik, messing
Mål (BxH) i cm: 15 x 45
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer