• Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem
    Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem
  • Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem

Livagtig, smuk og håndlavet ravn i lindetræ til dit hjem

899,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Meget livagtig ravn, som bringer tankerne hen på Odins to betroede ravne, Hugin og Munin. De bragte nyt fra alverden og fløj hver morgen ud i verden. Om aftenen kom de tilbage, satte sig på Odins skuldre og fortalte ham, hvad der var sket i den nordiske verden – både gudernes og menneskenes.

Du får her et utroligt smukt stykke kunsthåndværk til f.eks. stuen, arbejdsværelset mv. og den fine ravn er en oplagt gave til vikinge- eller fugleentuisiasten. Fuglen er håndsnittet og farvelagt i hånden med miljøvenlig maling.

Ravnen er Danmarks største kragefugl, og lever over store dele af den nordlige halvkugle og i de artiske egne som f.eks. Grønland. Den er en sjælden gæst i tæt befolkede områder. Den kan kendes på sin store størrelse, kulsorte fjerdragt, det meget kraftige næb og den kileformede hale. Stemmen er også helt særlig med dens meget dybe, grove og vildtlydende 'rårk'. Ravnen er i dag totalfredet.

Ravnen kommer i øvrigt i en smuk åben naturfarvet gaveæske, hvor man kan se det smukke produkt. Og der følger en lille beskrivelse med om ravnen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36236
Materiale: Lindetræ og miljøvenlig maling
Mål (BxH) i cm: Ca. 32 x 25 uden æsken Æskemål: 39 x 29 x 11
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer