• Christiansborg Slot - guides
    Christiansborg Slot - guides
  • Christiansborg Slot - guides
  • Christiansborg Slot - guides
  • Christiansborg Slot - guides

Christiansborg Slot - guides

20,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Christianshavns Slot ligger på Slotsholmen omgivet af kanaler i hjertet af København. Danmark er et af verdens ældste monarkier og slottet har en lang og dramatisk historie centreret omkring kongemagten. I dag går politikere og dommere hastigt over gården, mens Statsministeren gør klar til møde i sine lokaler og Dronning holder audiens.

Under det smukke kobbertag huser det store slot både Folketinget, Statsministeriet, Kongehuset og Højesteret og dermed både den lovgivende, udøvende og dømmende magt.

Denne guide fokuserer på den kongelige del af slottet. Christiansborg Slot er Dronningens arbejdsslot. Her modtager Regenten folket til audiens, underskriver landets love og holder nytårskure, regentjubilæer og statsbesøg. Det er et levende slot, hvor gamle traditioner møder nutidens kongehus. Guiden tager dig med rundt i slottets kendte og mindre kendte sale og kroge. Du besøgerslottets funklende pragtsale, hvor farvestrålende gobeliner, enorme malerier, mønstrede gulve, glimtende lysekroner og overdådige stuklofter pryder salene.

Det kongelige Festkøkken gemmer på to tons skinnende kobberkøkkentøj og i den imponerende slotskirke kan du stå under kuplen og mærke suset, når du kigger i de fantastiske loftsudsmykninger.

I De Kongelige Stalde kan du blive prustet i nakken af de smukke heste og se Kongehusets mange kareter, hvoraf en er belagt med 24 karats bladguld. Turen går også under jorden, hvor ruiner fra tidligere borge og slotte viser, hvordan 800 års magt, politik og intriger knytter sig til Slotsholmen.

Guiden kan købes på flere sprog.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: Christiansborg Slot - guides

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her