• I morgen bliver bedre - 1. Kongen
    I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen
  • I morgen bliver bedre - 1. Kongen

I morgen bliver bedre - 1. Kongen

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I oktober 1766 bliver den kun syttenårige Christian 7. viet til sin engelske kusine, prinsesse Caroline Mathilde. En purung konge med et skrøbeligt sind – og hans importerede barnebrud.

Hver for sig lever de en skyggetilværelse på Christiansborg: han som forvirret kransekagefigur i et såkaldt enevælde, hun som kongelig fødemaskine.

Samtidig kæmper stadsfysikus Johann Friedrich Struensee i Altona en stille kamp for det anstændige liv, for sig selv og for samfundets svageste. Alle tre drømmer de om, at i morgen bliver bedre.

En af de bedste danske tegneserier fra 2015. Selvom du måske kender historien forvejen, så er det let at lade sig rive med af dramaet. 

Karoline Stjernfelt vandt ping-prisen 2016 for "Bedste danske debut" og Claus Deleuran-prisen for "Bedste danske tegneseriedebut 2015". Bind 2 og 3 af serien forventes at udkomme de næste par år.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34723

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer