• Håndlavet knage med gris snittet i træ
    Håndlavet knage med gris snittet i træ

Håndlavet knage med gris snittet i træ

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Sjov, anderledes og helt særlig knage med motiv af en nuttet gris til dit køkken, din entre eller måske dit sommerhus. Knagen er snittet i træ og malet med miljøvenlig maling. Selve knagen er i messingfarvet metal. Et unikt og meget smukt stykke håndarbejde. 

Når du køber knagen, modtager du den i en rigtig fin naturfarvet specialæske, hvor produktet er godt beskyttet, og hvor du samtidig kan se selve dyret. Derudover medfølger der en lille mini-flyer i æsken, hvor der står lidt om netop det produkt du har købt, i dette tilfælde grisen.

Tamsvinet eller grisen er betegnelsen for den gruppe af svinefamilien, der opdrættes til slagtning og som nedstammer fra vildsvinet. Grisen bruges til en række forskellige fødevarer, f.eks. flæskesteg, koteletter, fars og bacon, og blodet kan anvendes til blodpølse. Huden kan garves og anvendes som skind til især tøj, men kan også udnyttes som fødevare for mennesker i form af f.eks. flæskesvær.

Fordi der er tale om et håndlavet produkt, så kan der være små forskelle på den gris, som du ser på billedet og den du modtager.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37757
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ og messingfarvet metal
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 11 x 5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her