• HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned
    HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned

HaveAlmanak - Økologisk have - måned for måned

169,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

’HaveAlmanak - Økologisk have måned for måned’ giver et overblik over, hvad der skal gøres i haven måned for måned samt en række ideer og praktiske anvisninger til arbejdet. Havealmanakken er også en notesbog med god plads at skrive på. Efter hver måned er der mulighed for at skitsere og føre notater. Året efter kan man stadig se, hvad der gik godt eller skidt året før. Hermed bliver kalenderen en uundværlig følgesvend og et praktisk arbejdsredskab i mange år frem. 

Læs også om kompostering, såtider, sådybder samt række- og planteafstande, vanding, gødning, formering, høst, opbevaring og meget mere. Her er også en lang række tips om f.eks. forkultivering i vindueskarm eller om drivhus med minimale omkostninger til lys og varme.   

Havealmanak er skrevet af de erfarne selvforsynere Jens Juhl og Sølva Falgren, forfattere til ’Økologisk Have – Selvforsyning til husbehov’, der allerede få år efter udgivelsen har opnået klassikerstatus. 

Tegnerne Peter Nielsen og Kirsten Tind står for almanakkens illustrationer, hvilket er med til at gøre almanakken til et både æstetisk og uundværligt arbejdsredskab.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33963
Mål (BxH) i cm: 21 x 25,5
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her