• Moderne selvforsyning
    Moderne selvforsyning

Moderne selvforsyning

349,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Det her er selvforsyningsbogen til 2020’erne. Alva Herdevall og Anders Rydell forener traditionelle metoder med moderne ide´er for at vise, at en højere grad af selvforsyning er mulig for alle.

I Moderne selvforsyning kan du lære biavlerens hemmeligheder, hvordan du dyrker dine egne snitblomster, og hvordan du plukker en and. Hvordan du laver gin og tonic helt fra bunden, kærner og syrner smør og rører en hjemmelavet skosværte sammen. Hvordan du forvandler en and til foie gras og rabarberstilke til læskende sommervin. Og hvorfor ikke lave sin egen hudcreme, sin egen tykmælk og udruge sine egne kyllinger?

ALVA HERDEVALL og ANDERS RYDELL driver et selvforsynende hjem i lille skala med blomsterdyrkning, køkkenhave, ænder og bier. De forener traditionelle metoder med moderne ide´er for at vise, at en højere grad af selvforsyning er mulig for alle.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42343
Mål (BxHxD) i cm.: 20,8 x 25,7 x 3,2

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer