• Orla Frøsnapper T-shirt  "jaj har en majet bedre ide"
    Orla Frøsnapper T-shirt  "jaj har en majet bedre ide"

Orla Frøsnapper T-shirt "jaj har en majet bedre ide"

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Sjov T-shirt i grøn med citat fra Orla Frøsnapper historien, af Ole Lund Kirkegaard. Alle de fine T-shirts er lavet specielt til Frilandsmuseets "Frøsnapper Festival" og kommer med et af de mange sjove citater fra Frøsnapper historien.

Historien om lømlen Orla Frøsnapper er skrevet af Ole Lund Kirkegaard, og blev først gang udgivet i 1969, men er stadig i dag sjov, aktuel og ikke mindst god underholdning for hele familien. Ole Lund Kirkegaard var en dansk børne- og ungdomsbogsforfatter. Hans bøger hører til de mest elskede i adskillige generationer, og mange af dem er filmatiseret og har modtaget priser.

Du kan med god samvittighed putte børn eller børnebørn i den lækre T-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk fair trade bomuld i en rigtig god kvalitet.

Bomulden er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen, og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: jaj_har_en_majet
Materiale: 100 % økologisk, fair trade bomuld
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Gummi - tarzan
169,00 DKK
Hodja fra Pjort
169,00 DKK
Albert
169,00 DKK
Lille Virgil
169,00 DKK
Anton & Arnold
169,00 DKK