• Kongens klæder 2 - Hærens uniformer og udrustning i Danmark - Norge
    Kongens klæder 2 - Hærens uniformer og udrustning i Danmark - Norge

Kongens klæder 2 - Hærens uniformer og udrustning i Danmark - Norge

599,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Hærens uniformspragt blev genoprettet efter Englandskrigene, og i et samfund med en høj grad af militarisering fyldte uniformerne gadebilledet. Overalt så man de røde kjoler og hærens særprægede hovedbeklædninger. Med Treårskrigens udbrud indførtes den toradede mørkeblå våbenfrakke, som med mindre ændringer var dominerende resten af perioden. Men det betød ikke, at udviklingen gik i stå. Tværtimod indførtes et væld af andre interessante uniforms- og udrustningsgenstande.

I pragtværket Kongens klæder 2 (bd. 1-2) beskrives 1800-tallets danske hæruniformer med en høj detaljeringsgrad. Værket, som er den første samlede fremstilling om emnet, dækker alle afdelinger og personelgrupper, herunder de mindre kendte. Med sine 1.300 illustrationer og instruktive bilag giver den et hidtil uset overblik over et omfattende emne.

Karsten Skjold Petersen (f. 1967) har siden 1995 været ansat som museumsinspektør på Krigsmuseet, der i 2014 fusionerede med Nationalmuseet. Har skrevet en række artikler og bøger om dansk krigs- og militærhistorie, senest Det ulykkelig slag. Helsingborg 1710 (2017).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41205
Periode: Nyere tid
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her