Vores nyhedsbreve


Vi vil så gerne vise dig alle vores nye varer, servere gode tilbud og give dig vigtige informationer, - så derfor er vi i Museumsbutikken glade for, at du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev. Du får mulighed for – hjemme fra privaten - hurtigt at danne dig et overblik over vores varenyheder og særlige tilbud.

Vi vil også informere dig om varer til særlige højtider, eller måske bare vise dig en ny og særlig museumskopi, smukke smykker, en fængende bog, kunsthåndværk i glas og historisk udklædning og legetøj til ungerne…

Nyhedsbreve og samtykke

Når du tilmelder dig Museumsbutikkens nyhedsbreve, omfatter tilmeldingen kun, at du giver os tilladelse til at sende dig nyhedsbreve.

I forbindelse med tilmelding til Museumsbutikkens nyhedsbrev, gemmer vi dit navn og din e-mail. Disse personlige oplysninger bruges kun i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet.

Ved tilmelding samtykker du, at vi bruger dit navn og din e-mail til at sende dig e-mails fra Museumsbutikken og intet andet.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet, enten direkte fra nyhedsbrevet (link nederst i mailen) eller ved at kontakte os via e-mail på butik@natmus.dk eller eshop@natmus.dk eller på telefon 41 20 68 48 og du er naturligvis også velkommen til at møde op i en af vores butikker.

Meld dig til nyhedsbrevet her

 


Vi vil gerne høre fra dig