• Vendbar og vandtæt D-A-D bøllehat - olivengrøn og khakifarvet
    Vendbar og vandtæt D-A-D bøllehat - olivengrøn og khakifarvet

Vendbar og vandtæt D-A-D bøllehat - olivengrøn og khakifarvet

270,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Lige nu kan du se og opleve vores spektakulære udstilling 'Danmark after Dark - 40 års danmarkshistorie med D-A-D'. 2024 er også året, hvor bandet fejrer deres 40 års jubilæum. I udstillingen ser du bl.a. bandets instrumenter, kostumer og personlige genstande side om side med andre ting fra danmarkshistorien.

Molly er navnet på ko-kraniet, som ses på Bucket hatten eller bøllehatten, om man vil. Det er blevet D-A-D's maskot og logo. Et logo, som i sin tid så dagens lys i forbindelse med sangen 'Counting the Cattle' fra albummet 'Call of the Wild' fra 1986. 

Hatten er en sikker vinder - også på en varm sommerdag, eller når festivalsolen står lige ned på hovedet, mens der bliver sunget og danset igennem foran scenen. Og så er der lige den der lækre detalje, at hatten både kan være olivengrøn eller vendes om og være khakifarvet. Du bestemmer!

En ekstra lækker feature er den lille 'lomme', som er syet ind i selve hatten. Den betyder, at du kan folde hatten sammen i den, og lægge bøllehatten i baglommen eller tasken, så den kun fylder ganske lidt.

Den er i øvrigt fremstillet i 100% genbrugspolyester og er vandtæt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 43217

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her