• Hjaltes kamp
    Hjaltes kamp

Hjaltes kamp

169,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Hjalte kan ikke leve op til sin far jarl Trygves forventninger om mod og styrke. Han føler sig som en fiasko. Han finder hjælp hos sin bedste ven, trælpigen Kuska, og sammen gennemgår de en masse prøvelser. Der bliver vendt op og ned på Hjaltes liv, da hans far sætter ham til at passe på fangen, venderdrengen Rurik.

Hjaltes kamp er en spændende historie om venskabet mellem drengen Hjalte og trælpige Kuska, og den foregår omkring Harald Blåtands nyopdagede ringborg i Køge.

Hjaltes kamp er først bind i Vikingedrengens saga. Den henvender sig til børn i alderen 9 - 14 år. Den er illustreret af Per O. Jørgensen (illustrator af bl.a. Harry Potter-bøger).

Denne bog oser af vikingetid og bagerst i bogen er der opskrifter på vikingemad, samt en forklaring på nogle af de ting eller fænomener, der optræder i fortællingen. Runealfabeter er også med. 

Charlotte Blay er kendt for en lang række populære og prisbelønnede børne- og ungdomsbøger, der er inspireret af danmarkshistorien og hendes rejser rundt i verden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35368
Periode: Vikingetid
Sideantal: 112
ISBN: 9788793159389
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Per O. Jørgensen
Forfatter: Charlotte Blay
Forlag: Koustrup og Co.
Serie: Vikingedrengens saga
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer