• Mennesket har altid vandret. Signeret af Jeanette Varberg
    Mennesket har altid vandret. Signeret af Jeanette Varberg

Mennesket har altid vandret. Signeret af Jeanette Varberg

99,00 DKK

Folkevandringerne hører tæt sammen med historiens store vendepunkter. Mennesket har altid vandret, og de store vandringer har formet vores historie og defineret, hvordan vores samfund ser ud i dag – og der er intet, som tyder på, at folkevandringerne kun hører fortiden til.

Jeanette Varberg tager læseren med på en tur gennem de store vandringer, som kan påvises gennem en kombination af palæontologi, arkæologi, naturvidenskabelige metoder og historiske kilder.

Jeanette Varberg er arkæolog og arbejder på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt. Tidligere er udkommet den anmelderroste og prisbelønnede bog 'Fortidens slagmarker' (2014), 'Historien om Danmark, bind 1 (2017).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39034
Periode: Oldtid
Sideantal: 142
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 20
Forfatter: Jeanette Varberg
Forlag: Gyldendal
Serie: Til tiden
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.