• Viking - Ran, ild og sværd
    Viking - Ran, ild og sværd

Viking - Ran, ild og sværd

399,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Den flotte bog fik bl.a. i Berlingske Tidende d. 3. september 2020 6 stjerner af anmelder Bent Blüdnikov.

De plyndrede, handlede, erobrede og opdagede land i hele den kendte verden. De udviklede et enormt netværk af handel og bosættelser langs floder og kyster, og de satte sig spor, der stadig er en del af vores fælles historiefortælling.

'Viking - Ran, ild og sværd' er den brede fortælling om vikingetiden, hvor Nordens krigere satte sejl i jagten på guld, ære og i sidste ende land. De blev magtfulde krigere og købmænd i en verden, hvor de også tog del i det voldelige spil om magten - store slag, politiske magtkampe, rænkespil og landvindinger er alle facetter af fortællingen om vikingernes dominans på havet.

Vikingerne mødte en verden af kongeriger, kejserriger og kalifater, hvor kristendommen og islam var magtfulde og ekspansive religioner. Men i vikingernes egen gudeverden stod Odin i spidsen, og mødet mellem religioner og verdensbilleder er en del af fortællingen om en tid, der bragte vikingerne fra nutidens Nordkap til Afrika og fra Rusland til Canada.

Bogen dækker 800 års historie fra Romerrigets fald til det første korstog.

Jeanette Varberg er arkæolog og arbejder på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt. Tidligere er udkommet den anmelderroste og prisbelønnede bog 'Fortidens slagmarker' (2014), 'Historien om Danmark, bind 1 (2017) og 'Mennesket har altid vandret' (2017).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36415
Periode: Vikingetid
Sideantal: 576
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 18,1 x 24,4
Forfatter: Jeanette Varberg
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2019

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her