• Nationalmuseets Arbejdsmark 2002
    Nationalmuseets Arbejdsmark 2002

Nationalmuseets Arbejdsmark 2002

99,00 DKK

Nationalmuseets årbog indeholder artikler om nye resultater og relevante emner inden for de vidtfavnende områder, museet dækker.

Årbogen fra 2002 indeholder artikler om bl.a. historien om plastik, dets historie, nedbrydning og bevaring. Du kan læse om det civile luftværn under 2. verdenskrig, om deling af Nationalmuseets færøske samlinger, om sluppen Ruth og 150 års sejlende kulturhistorie, om nye arkæologiske  undersøgelser af Valdemar Atterdags borg, og også om den spændende flytning af et tømrer- og karetmagerværksted fra Møn til Frilandsmuseet og mange andre spændende artikler.

Bogen indeholder desuden et engelsk resume efter hver af de mange artikler.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36226
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 208
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Redaktion ved Jørgen Nordqvist og Bente Gammeltoft
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets Arbejdsmark
Udgivelsesår: 2002
Sprog: Dansk og med engelsk resume efter hver artikel

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.