• Nationalmuseets Arbejdsmark  2009
    Nationalmuseets Arbejdsmark  2009

Nationalmuseets Arbejdsmark 2009

249,00 DKK

Hvert år udgiver Nationalmuseet en bog med eksempler på, hvad museet har arbejdet med, forsket i og konkluderet det seneste års tid. I den alsidige og rigt illustrerede 2009 udgave kan du læse om alt fra levertran i børnework-shoppen til battlefield-arkæologi! 14 velskrevne artikler tager dig fra Samsø til Grønland, over pædagogik, arkæologi og kalkmaleribevaring og gennem skiftende tider fra bronzealderens solgud til nyere tids industrianlæg.

Kom tæt på Kong Haralds formodede vølve.

En af artiklerne i Nationalmuseets Arbejdsmark handler om en atypisk kvindegrav fundet i 1954 på gravpladsen ved vikingeborgen Fyrkat. Nye studier har vist, at den gravlagtes dragt har været særlig fornem, og bulmeurtfrø tyder på, at kvinden har fremstillet euforiserende salve. Hun må have været en usædvanlig kvinde med en særlig status på Fyrkat. Men hvilken?

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34225
Bidragydere: Arbejdsmark Bidrag 2009
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 236
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 27,5
Forfatter: Red. Per Kristian Madsen, Heidi L. Petersen og Knud O. Pedersen
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets Arbejdsmark
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.