• Musikmuseet - guide
    Musikmuseet - guide

Musikmuseet - guide

149,00 DKK

Rejs tilbage i musikkens historie og oplev alt fra lurer til amøbeviolin.

Musikmuseet blev grundlagt i 1898, men dets samling går meget længere tilbage i historien. Samlingen omfatter musikinstrumenter fra Europa, Asien og Afrika fra bronzealderen og frem til vor tid.

Museets nyindrettede udstilling er opdelt i to spor - et spor, som omhandler udviklingen i Danmark fra bronzelurerne, og et spor, som tager udgangspunkt i Middelalderen og fortsætter op gennem de europæiske tidsperioder, indtil begge sporene mødes i globaliseringen i det 20. århundrede.

En særlig del af udstillingen - Pragtrummet - viser helt særlige, smukke eller sjældne genstande fra forskellige perioder; den bageste del af udstillingsetagen - Verdensrummet - er forbeholdt skiftende udstillinger, som lægger ud med en spændende udstilling om Fjernøsten med instrumenter fra Kina, Japan og Korea.

Tag guiden med, når du skal besøge museet, eller forlæng din museumsoplevelse bagefter ...

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37913
Periode: Nyere tid
Sideantal: 184
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21,3 x 21
Forfatter: Lisbeth Torp og Marie Martens
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets vejledninger
Udgivelsesår: 2019

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.