• Kongens brev
    Kongens brev

Kongens brev

299,00 DKK

Et personligt mareridt begynder for kaptajn Tobias Rens, da han plaget af sorg over tabet af sin hustru i 1660 udnævnes til livvagt for en række indflydelsesrige mænd tæt på kong Frederik Ill.

Intetanende hvirvles han ind i et storpolitisk komplot af udspekulerede intriger, hemmelige møder og mord - med det formål at frarøve adelen dens altafgørende magt og skænke kongen det fulde herredømme.

Mens magtkampen spidser til, må Rens kæmpe for sit eget liv og lykke. Jagtet af en grum og navnløs fjende indser han midt i al kaos til sin rædsel, at hans skæbne er direkte afhængig af stændermødets udfald.

’Kongens brev’ foregår i tiden op til en af de mest afgørende epoker i Danmarkshistorien - enevældens indførelse.

En ny serie om Tobias Rens og svenskerkrigene i slutningen af 1650’erne ('Løftet'), indførelsen af Enevælden ('Kongens brev') og en skildring af de tidligere danske provinser Skåne, Halland og Blekinge i 1670’erne ('Ordet').

Bind 2, 'Løftet', udkommer i november 2017.

Bind 3, 'Ordet', udkommer i 2018.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30995
Periode: Nyere tid
Sideantal: 434
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 15,1 x 21,7
Forfatter: Martin Davidsen
Forlag: Klim
Serie: Tobias Rens-serien
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer