• Skyggernes fyrste
    Skyggernes fyrste

Skyggernes fyrste

299,00 DKK

Situationen i Danmark er politisk yderst anspændt, da liget af en mishandlet lakaj en mørk efterårsnat i 1660 bliver fundet ud for Københavns Slot. Forbitret får kaptajn Tobias Rens inddraget sin orlov og ordre på at finde morderen, der truer kongens nyvundne magt.

Mens adelen i det skjulte raser over den tabte indflydelse, soldaterne er på randen af oprør og frustrerede borgmestre og rådmænd indser, at kong Frederik lll ikke opfylder sine løfter til dem, hvirvles Rens ind i en blodig jagt på den ukendte gerningsmand. Situationen tilspidser sig dramatisk, da hans forlovede bortføres, og han midt i det skæbnesvangre skyggespil om magten tvinges til at vælge mellem pligten eller kærligheden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36900
Periode: Nyere tid
Sideantal: 394
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 15,1 x 21,7
Forfatter: Martin Davidsen
Forlag: Klim
Serie: Tobias Rens-serien
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Kongens brev
299,00 DKK
Løftet
299,00 DKK