• Vikingernes liv og færden
    Vikingernes liv og færden

Vikingernes liv og færden

249,00 DKK

Kim Hjardar fik stor succes med sin fantastiske bog ’Vikingerne i krig’, der nu er trykt i andet oplag på dansk. De historiske kort i bogen vakte stor interesse, og nu har Hjardar i den nye bog ’Vikingernes Verden’ virkelig fået mulighed for at dyrke sin passion for at lave kort.
Resultatet er blevet en smuk bog for alle, der interesserer sig for vikingernes og Skandinaviens historie.

Bogen præsenterer mere end 60 detaljerede kort, kombineret med tekst og billeder. Kortene er tematiseret og forklaret. Man kan eksempelvis læse om vikingernes togter, handelsruter, skibsbyggeri, bosættelser og religion.

Kortene er ledsaget af faktabokse, stamtræer, tidslinjer og fotos, der sammen fremstiller vikingernes hverdag og verden.
Sammen med de korte tekster giver kortene i denne bog en flot, visuel og letlæst introduktion til højdepunkterne i vikingernes historie.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39365
Periode: Vikingetid
Sideantal: 157
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i s/h og farver
Mål (BxH) i cm: 21,4 x 25,5
Forfatter: Kim Hjardar
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.