• Skibe og søfart i Danmarks oldtid
    Skibe og søfart i Danmarks oldtid

Skibe og søfart i Danmarks oldtid

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Få en sammenhængende beskrivelse af båd- og skibskonstruktionernes udvikling fra stammebådens overraskende langtidsholdbare koncept til vikingetidens sejlførende drageskibe, samt den kultur fartøjerne blev skabt i, af museumsinspektør ved Vikingeskibsmuseet i Roskilde Morten Ravn.

Danmark er et af de steder i verden, hvor søfart har haft størst betydning for samfundsudviklingen. Lige fra den tidligste stenalder og frem til vikingetidens afslutning har det maritime landskab påvirket vores færdsel, adgang til fødekilder og generelle samfundsudvikling.

Det var ombord på oldtidens både og skibe, at Danmark fandt sin plads i verden. Som en betydningsfuld sømagt med fremragende bådebyggere og søfolk.

Serien I Danmarks oldtid er en temabaseret bogserie om Danmarks oldtid, der i kronologisk form fra jægerstenalder til og med vikingetid skildrer udviklingen indenfor enkelte, relevante og vedkommende temaer.

Morten Ravn (f. 1975) er ph.d. i forhistorisk arkæologi fra Københavns universitet og ansat som museumsinspektør på Vikingeskibsmuseet i Roskilde siden 2008, fra 2015 også som forskningskoordinator. Morten Ravn er medlem af en række faglige udvalg og bestyrelser og har en længere række videnskabelige publikationer bag sig.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42370
Oplag: 1. oplag
Periode: Vikingetid
ISBN: 978-87-4067-731-7
Sideantal: 153
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og foto i farver
Mål (BxHxD) i cm.: 21,5 x 25,6 x 12
Forfatter: Morten Ravn
Forlag: Turbine
Serie: Bind 1 i I Danmarks oldtid
Udgivelsesår: 2022
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her