• Cirkusabe på cykel i blik
    Cirkusabe på cykel i blik

Cirkusabe på cykel i blik

249,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Flot håndlavet cirkusabe på cykel med sine cirkusvenner. Med træk-op funktionen starter du en fest af aktiviteter, hvor aberne i forskellige tempi og bevægelser fører sig frem på cyklen, der også er i bevægelse.

Produktion af bliklegetøj startede i midten af 1800-tallet og bestod af tynde udstansede stålplader dækket med tinfolie. Senere blevet meget af legetøjet udstyret med optræk, så det kunne bevæge sig. Legetøjet blev oprindeligt håndmalet, men omkring 1880 blev det muligt lave farvetryk direkte på metalarkene. Produktion af bliklegetøj var en bekostelig affære og da plast-støbning kom til, stoppede produktionen af bliklegetøj.

Cirkusaben med sine venner er først og fremmest et smukt stykke retro-pynt til vindueskarmen, hylden eller reolen, flot designet kitsch. Den er ikke egnet til børn under 14 år og at bruge den som legetøj, er på eget ansvar. Den kommer i en fin lille dekoreret papæske. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41616
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal/blik
Mål (BxHxD) i cm.: 10 x 16 x 8

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer