• Rød racerbil i blik
    Rød racerbil i blik

Rød racerbil i blik

99,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Flot håndlavet rød racerbil med træk-op funktion. Sæt nøglen ind og træk racerbilen op, slip nøglen når det sidste røde lys går ud og den vil skyde afsted i top-fart!

Produktion af bliklegetøj startede i midten af 1800-tallet og bestod af tynde udstansede stålplader dækket med tinfolie. Senere blevet meget af legetøjet udstyret med optræk, så det kunne bevæge sig. Legetøjet blev oprindeligt håndmalet, men omkring 1880 blev det muligt lave farvetryk direkte på metalarkene. Produktion af bliklegetøj var en bekostelig affære og da plast-støbning kom til, stoppede produktionen af bliklegetøj.

Racerbilen er først og fremmest et smukt stykke retro-pynt til vindueskarmen, hylden eller reolen, flot designet kitsch. Den er ikke egnet til børn under 14 år og at bruge den som legetøj, er på eget ansvar. Den kommer i en fin lille dekoreret papæske. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41604
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal/blik
Mål (BxHxD) i cm.: 5,5 x 4,5 x 18,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer