• Nostalgisk og håndlavet dansk postkasse som sparebøsse
    Nostalgisk og håndlavet dansk postkasse som sparebøsse

Nostalgisk og håndlavet dansk postkasse som sparebøsse

99,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Den 24. december 1624 udstedte kong Christian IV en kongelig forordning, der markerede starten på det danske postvæsen. Indsamlingen og afleveringen af breve blev gradvist udbygget og forbedret. I begyndelsen af 1860'erne blev de første karakteristiske røde postkasser en del af bybilledet. Disse postkasser har næsten ikke ændret sig siden da, og kan nu ses overalt i Danmark.

Denne mini-postkasse er en dansk sparebøsse produceret af Glud og Marstrand i ca. år 1902, som er en kopi af den danske postkasse, hvor den original tekst oprindeligt siger: Postkasse - Forsendelserne må ikke indeholde penge - Tømmes næste gang (eksempelvis) kl. 12. På denne søde sparebøsse er teksten lavet om til: Pengepostkasse - Heri må ikke lægges falske penge - Tømmes efter behag.

Sparebøssen er produceret i Danmark, og er særdeles velegnet som gaveidé til den der gerne vil eje et stykke danmarkshistorie, og et typisk design-ikon fra det danske bybillede. Sammen med postkassen følger der selvfølgelig en lille nøgle til at åbne postkassen med.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30162
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal
Målgruppe: 3 - 101 år
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 12 x 4,8

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Hønseringe
12,00 DKK
Kazoo
35,00 DKK
De glemte kager
199,00 DKK