Vikingedukke med tørklæde og skålspænde-smykke

Denne søde vikingedukke her er både dejlig blød og krammevenlig. Hun har fine lange lyse fletninger i garn og et brunt tørklæde om håret med bundet knude i nakken, som kan være praktisk, når man skal arbejde. Og så har hun det karakterisktiske skålspændesmykke på, som dengang også var med til at holde kjolen på plads.

Hun kan også være en oplagt anledning til at snakke om den spændende vikingetid, og aflægge Nationalmuseet et besøg og se de  flotte smykker, og mange spændende genstande og skattefund.

Vikingepigen har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

PS. Hun kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester