• Vikingedukke med tørklæde og skålspænde-smykke
    Vikingedukke med tørklæde og skålspænde-smykke

Vikingedukke med tørklæde og skålspænde-smykke

139,00 DKK

Denne søde vikingedukke her er både dejlig blød og krammevenlig. Hun har fine lange lyse fletninger i garn og et brunt tørklæde om håret med bundet knude i nakken, som kan være praktisk, når man skal arbejde. Og så har hun det karakterisktiske skålspændesmykke på, som dengang også var med til at holde kjolen på plads.

Hun kan også være en oplagt anledning til at snakke om den spændende vikingetid, og aflægge Nationalmuseet et besøg og se de  flotte smykker, og mange spændende genstande og skattefund.

Vikingepigen har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

PS. Hun kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34967
Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-8 år
Mål (BxHxD) i cm.: 16 x 30 x 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingekjortel
299,00 DKK