• Midgårdsormen - sej krammeslange
    Midgårdsormen - sej krammeslange

Midgårdsormen - sej krammeslange

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Her får du en blød, sjov og eventyrlig krammeslange, der forestiller Midgårdsormen. Slangen har et sejt og lidt farligt udtryk på den søde måde, med blå nuancer og et flot vikingeinspireret mønster ned langs siden. Den har velcro i munden, så man kan samle de to ender til en krans, og slangens fyld er lavet af 100% genanvendte plastikflasker.

Historien om Midgårdsormen stammer fra nordisk mytologi. Man hører første gang om Midgårdsormen i den islandske historiefortælling ”Snorris Edda”. Her fortælles om et farligt søuhyre, der ligger på lur i vandet og er så stor, at den omkranser hele menneskenes verden. Midgårdsormen er barn af guden Loke.

Loke var egentlig gift med Sygin, men en gang da han var på rejse i Udgård traf han jættekvinden Angerbode, og med hende fik han tre hæslige børn. Den ene var dødsrigegudinden Hel, den anden Fenrisulven, og den tredje var Midgårdsormen. Da guderne hørte om børnene, anede de, at børn af to så onde og utilregnelige forældre, ville føre ulykker med sig.

Spådomme fortalte, at disse tre børn ville bringe guderne stor sorg og skade. Så Odin fik hentet de tre ”børn” til Valhal, mens de endnu var små, for at uskadeliggøre dem. Odin kastede Midgårdsormen, der endnu bare var en lille slange, i havet. Men i stedet for at drukne voksede den sig så stor, at den omkransede hele Midgård og kunne bide sig selv i halen.

Det siges, at Midgårdsormen ved Ragnarok vil møde guden Thor og udkæmpe en dødelig kamp, som ingen af dem overlever.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42318
Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3+

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer