• Kortspillet 'Ragnarok - Gudernes skæbne' - lær om nordisk mytologi. Dansk version.
    Kortspillet 'Ragnarok - Gudernes skæbne' - lær om nordisk mytologi. Dansk version.
  • Kortspillet 'Ragnarok - Gudernes skæbne' - lær om nordisk mytologi. Dansk version.

Kortspillet 'Ragnarok - Gudernes skæbne' - lær om nordisk mytologi. Dansk version.

299,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

'Ragnarok - Gudernes skæbne' er et spændende og lærerigt spil for både børn, voksne, lærere og elever om nordisk mytologi. De 65 kort, som spillet indeholder viser forskellige karakterer kendt fra mytologien og beskriver elementer fra mange af de kendte myter.

Du bliver f.eks. klogere på, hvem Fenrisulven er, hvad Yggdrasil er for noget, og hvor Midgårdsormen bor, og oplysningerne på hvert kort er hentet direkte fra de kilder vi kender.

Der er 6 forskellige måder at spille på: Kampen om Ragnarok, Skjoldmuren, Helligt bånd 1, Helligt bånd 2, Mimers brønd og Odins øje.

Sværhedsgraden varierer fra begynder- til stormesterniveau. Spillet er både til underholdning, men de fleste vil også kunne lære nyt om nordisk mytologi undervejs i spillet.

Ragnarok er i germansk og nordisk religion betegnelsen for en række begivenheder, som fører til verdens undergang. Ordet betyder 'gudernes skæbne' og betyder, at de magtfulde guder vil dø under det sidste og afgørende slag med deres fjender.

På billedet vises en kortæske med engelsk tekst, men både æske og spillekort kommer med danske tekster. Spilleregler på dansk følger ligeledes med i æsken.

Hvor mange kan man så spille spillet? I et af spillene kan man være fra 2 til 5 vikinger. I et andet kan man være lige så mange, som der er kort til. Og man kan også spille i hold. Så reelt er der ingen øvre grænse, men man skal være mindst 2 spillere. 

En supergod gaveide til vikinge-entuisiasten!

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37564
Periode: Vikingetid
Materiale: Kraftig karton
Målgruppe: Fra 11 år
Mål (BxHxD) i cm.: Æske:7,5 x 12,5 x 2,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Vikingehjelm
179,00 DKK
Flagbolcher
40,00 DKK