• Sort riddertrøje med hætte
    Sort riddertrøje med hætte

Sort riddertrøje med hætte

249,00 DKK

Sej riddertrøje med hætte til den modige kriger. Kroppen er i sort nervøst velour og ærmer og hætte samt det nederste af kroppen er med metalgitter, så man ikke så nemt bliver såret i nærkamp. Trøjen er desuden foret med stof så det er behageligt at have på.Smukt og stolt våbenskjold på brystet i sølv.

Den sorte riddertrøje fås kun i størrelse large. Den har ærmer der måler ca. 47 cm fra skulder til ærmekant, - ærmer, der kan smøges op om nødvendigt. Så er der vokseplads til krigeren.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: riddertroeje-sort
Periode: Middelalder
Materiale: Polyester
Målgruppe: 7 - 9 år
Mål (BxHxD) i cm.: Fås kun i størrelse large

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.