Kronborg skjold i hårdt skum

Elegant skjold i hårdt skum med 3D effekt udsmykket med Frederik 2s farvestrålende våbenskjold.

Med skjoldet forvandles du til en af kong Frederik 2s soldater, der skal hjælpe kongen med at besejre svenskerne eller beskytte hans store slot, Kronborg. Sværdet er smukt udsmykket med kongelige symboler, f.eks. de tre danske rigsløver.

Skum kan godt være et godt alternativ til træ, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig. Skjoldet er nemt at rengøre i hånden i en balje med lunkent vand og mildt rengøringsmiddel.

Periode: Renæssance
Materiale: Hårdt og fleksibelt skum
Målgruppe: 3-100
Mål (BxHxD) i cm.: 32 x 41 x 2 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.