Stilfuld kjole fra renæssancen i honninggul og hvid med guldbrokade

Elegant historisk inspireret kjole fra renæssancen i hvide og honninggule farver, garneret med smukke guldtrådsbroderier på krave, forstykke, hovedbeklædning og langs det hvide indlæg fra talje og nedefter. Foran på hovedbeklædningen er der monteret en broche i 'guld' med en stor 'ferskvandsperle' og fine små gyldne similisten rundt om den.

Denne type royale dragter med den karakteristiske hovedbeklædning stammer fra den engelske Tudor-periode fra 1485-1603. Tidsperioden henviser til et kongehus af walisisk ophav med blandt andet kendte monarker som Henrik d. 7 og Elisabeth d. 1.

Kjolen lukkes i ryggen med velcro og er derfor nem at tage af og på. Som en ekstra finesse er underkjolen udstyret med en plastikring, der giver kjolen ekstra form og fylde, og kan vaskes på 40 grader på skåneprogram. Husk endelig at afmontere plastikringen før du vasker den.

Varenummer: gul_tudorkjole
Periode: Middelalder
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-11

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.