Fortryllende prinsessekjole fra renæssancen i lyserød med roser og guldbånd

Elegant historisk inspireret lyserød kjole fra renæssancen, garneret med bredde snoede guldbånd, fine tynde glimmer-striber på forstykket og små lyserøde stofroser ligeledes på forstykket, samt på kanten af ærmerne.

Kjolen er konstrueret med en firkantet udskæring og har korte pufærmer med flæsekanter. Detaljer, der er tidstypiske for renæssancen. Renæssancen i Danmark lå 1536-1660, dvs. fra reformationen og frem til enevælden.

Kjolen er i to lag, hvoraf det udvendige primært er i skinnende silkelook og det indvendige er i en hvid, glatvævet polyesterkvalitet. Den kan let åbnes med lynlås i nakken.

Som en ekstra finesse er underkjolen udstyret med en plastikring, der giver kjolen ekstra form og fylde, og den kan vaskes på 40 grader på skåneprogram. Husk endelig at afmontere plastikringen før du vasker den.

Varenummer: lyseroed_rapunzelkjole
Periode: Renæssance
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-11

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.