• Rød klokke - håndlavet glaspynt
    Rød klokke - håndlavet glaspynt
  • Rød klokke - håndlavet glaspynt

Rød klokke - håndlavet glaspynt

149,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Skikken med at have et grantræ i stuen i Julen kom til Danmark i 1808, hvor det første træ blev tændt hos lensgrevefamilien på Holsteinsborg Gods på Sydsjælland. Som de fleste andre skikke kom også denne til os fra Tyskland, hvorfra man også importerede den første juletræspynt af glas i slutningen af 1800-tallet.

Her får du et meget fint stykke glaspynt udformet som en fin rød klokke med smuk hvid bemaling. Indeni sidder der en lille glasperle monteret på stykke ståltråd, der gør at klokken klimbrer så fint, når man ryster den. Smuk julelyd. 

Glaspynten er fremstillet af dygtige glashåndværkere i Böhmen og Sydtyskland og efter de samme gamle stolte håndværksmæssige traditioner, som for 100 år siden. Det vil sige, at glasset mundblæses i form og forsølves herefter med et tyndt lag sølv indvendig. Herefter dekoreres klokken udenpå i hånden og pakkes ... også i hånden. Pynten leveres i en flot kartonæske.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42908
Periode: Nyere tid
Materiale: Glas

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her