• Rød trompet - håndlavet glaspynt
    Rød trompet - håndlavet glaspynt

Rød trompet - håndlavet glaspynt

169,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Skikken med at have et grantræ i stuen i Julen kom til Danmark i 1808, hvor det første træ blev tændt hos lensgrevefamilien på Holsteinsborg Gods på Sydsjælland. Som de fleste andre skikke kom også denne til os fra Tyskland, hvorfra man også importerede den første juletræspynt af glas i slutningen af 1800-tallet.

Her får du et meget fint stykke glaspynt udformet som en nostalgisk trompet, som man så dem i gamle dage. Du får trompeten op at hænge på juletræet ved at sætte et fint tyndt stykke silkebånd igennem 'hullet' på trompeten.

Glaspynten er fremstillet af dygtige glashåndværkere i Böhmen og Sydtyskland og efter de samme gamle stolte håndværksmæssige traditioner, som for 100 år siden. Det vil sige, at glasset mundblæses i form og forsølves herefter med et tyndt lag sølv indvendig. Herefter dekoreres glaspynten udenpå i hånden og pakkes ... også i hånden. Herligheden leveres i en flot kartonæske.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 43031
Periode: Nyere tid
Materiale: Glas

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer