• Ormehovedring - sølv
    Ormehovedring - sølv

Ormehovedring - sølv

1.599,00 DKK

Ormehovedringen er fra den yngre romerske jernalder, og blev fundet i guld i en rigt udstyret grav i Nordrup ved Ringsted. Ringen kaldes en ormehovedring efter de stiliserede slangehoveder, der afslutter ringens frie ender. Ormehovedringene synes udelukkende at være båret af de mennesker, der hørte til jernalderens høvdingeslægter. Originalen er udstillet på Nationalmuseet i København.

Museumsbutikken kan også - hvis det er et ønske - sørge for indgravering både i vores sølv- og guldringe, - og dér hvor ringens design tillader det. Du skal bare komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i andre størrelser og metaller, end hvad der er muligt at bestille hér i vores webshop. Du kan bl.a. bestille ringe i f.eks. hvidguld, eller bestille en ring i en anden størrelse, som rækker ud over størrelserne 50-60.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33521
Periode: Jernalder
Materiale: Sterlingsølv
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer