• København - A3-plakat
    København - A3-plakat

København - A3-plakat

279,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Skøn plakat af Martin Schwartz. 

Kunstneren fanger Københavns arkitektur i ét blik. Gå på opdagelse i denne mosaik af byens ikoniske bygninger fra alle perioder og i alle stilarter. I forgrunden ses Københavns Havn med Knippelsbro, Havnebussen og mastekranen på Nyholm, mens Det Gyldne Tårn i Tivoli og Zoo-tårnet hæver sig op i baggrunden sammen med Vor Frue Kirkes tårn og flere andre af byens berømte tårne. Herimellem optræder markante bygninger og kvarterer som Nyhavn, Christianshavn, Børsen, Marmorkirken, Nyboder, Rundetårn og Nørrebro Station iblandet farvestrålende elementer som Christiania-huse, Irmahønen i lysende neon ved Dronning Louises Bro og Palads ved Vesterport i Poul Gernes’ farvesætning.

Plakaten er trykt på det fineste 300 gr. Scandia Ivory papir, og kommer med en kartonryg, der afstiver plakaten, så den ikke tager skade i transporten.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30013
Mål (BxH) i cm: 29,7 x 42
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer