• Nationalmuseets Vikingete
    Nationalmuseets Vikingete
  • Nationalmuseets Vikingete

Nationalmuseets Vikingete

99,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Man kan sagtens se det for sig. Efter en lang uge med plyndren og hærgen er det rart at komme hjem, lægge benene op og snuppe sig en varm kop te…

Nej, selvfølgelig drak vikingerne ikke te - i hvert fald ikke, hvad vi ved af -  men denne udsøgte, fyldige og delikate urtete er sammensat med nøje udvalgte frugter, bær og urter, der alle voksede og blomstrede i vikingetiden. Smagen på teen er mild og afrundet, og helt igennem autentisk med noter fra alle Danmarks kyster, enge og skove.

Vikingeteen er fremstillet i samarbejde mellem Nationalmuseet og Østerlandsk Thehus og kommer i en smuk specialdesignet dåse prydet med motiver fra Mammen-øksen fra vikingetiden. En dåse, som du kan (gen)bruge, når teen er brugt op. 

Mammenøksen stammer - sammen med mange andre genstande - fra fundet af en stor samling af meget smukke genstande fra sen vikingetid ca. år 970. Fundet er fra 1871 og blev gjort i landsbyen Mammen øst for viborg.

Nationalmuseets vikingete er 100% koffeinfri og flere af urterne har i sig selv lindrende eller beroligende effekt, der tilsammen giver en smagfuld kombination, som er god at slappe af med … også selvom man ikke har været på togt.

Dåsen indeholder 12 stk. pyramidethebreve.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41180
Periode: Vikingetid
Smagsprofil: Urtete, fyldig og delikat
Indhold: Brændenælder, æblestykker, kamille, hybenskal, brombærblade, mjødurtblomst, enebær, hyldebær, frysetørrede hele brombær, frysetørrede jordbærstykker, kornblomst samt naturlig aroma
Opbevaring: Tørt
Mål (BxHxD) i cm.: 6,5 x 11 x 6,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her