• Ring med emaljerede hjerter - guld
    Ring med emaljerede hjerter - guld

Ring med emaljerede hjerter - guld

2.899,00 DKK

Fin, feminin lille ring af guld med en kreds af emaljerede hjerter, der er fundet ved en pløjning i Aalborg omkring år 1840. Ringe med hjerter har været meget brugt som trolovelses- og kæresteringe i 1200-1500 årene.

Findes i et begrænset antal størrelser (fra str. 50 til max. str. 55). Leveringstid må påregnes.

Alle vores guldringe er 14 karat.

Bemærk: Ringen ikke har godt af håndvask, opvaskevand og brusebade på grund af slitage-belastning på ringens sorte emaljehjerter. Skal man lave hårdt fysisk arbejde med hænderne, er det også en god ide at tage ringen af på grund af dens sarte fysiske beskaffenhed.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33707
Periode: Middelalder
Materiale: Guld
Udenlandske ringmål: Udenlandske ringmål
Mål: Følger ringstørrelse - min. str. 50 - max. str. 55

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer