• Halskæde med nøglen til himlens port og ravhjerte i sølv
    Halskæde med nøglen til himlens port og ravhjerte i sølv

Halskæde med nøglen til himlens port og ravhjerte i sølv

549,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

To effektfulde amuletter hænger i en magisk halskæde i sølv. Nøglen giver dig adgang til himmerriget og ravhjertet minder dig om kærligheden, der overvinder alt. Halskæden er også en perfekt gave til konfirmanden og nonfirmanden. Til den man ønsker det bedste her i livet

Nøglen til himlens port er en tidlig kristen vikingeamulet, der mentes at gøre det muligt for den faldne viking selv at åbne himlens port. Den lille magiske nøgle kaldes også Sct. Petri Relikvie og er udstillet på Nationalmuseet i København.

Rav er harpiks, der dyppede ned i skovbunden, hvor det efter millioner af år hærdede og blev til rav. Siden oldtiden har mennesket i norden fremstillet smykker og amuletter af rav og brugt det som betalingsmiddel. Ifølge den nordiske mytologi græd frugtbarhedsgudinden Freja bitre tårer, da hendes mand Od forsvandt. De tårer, der landede på jorden, blev til guld, mens de tårer, der landede i havet, blev til rav. 

Halskæden er 60 cm lang og kan tages af og på uden at åbne låsen. Til pudsning af oksideret sølv anbefales en imprægneret pudseklud.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40955
Periode: Vikingetid
Materiale: Sølv og rav
Mål (BxH) i cm: To vedhæng sammen 4 x 2,5 Kæde 60 cm

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her