• Vedhæng med vikingeskib i sterlingsølv og cognacfarvet rav
    Vedhæng med vikingeskib i sterlingsølv og cognacfarvet rav
  • Vedhæng med vikingeskib i sterlingsølv og cognacfarvet rav

Vedhæng med vikingeskib i sterlingsølv og cognacfarvet rav

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Tilkøb en kæde her

Smukt vedhæng udformet som vikingeskib i sterlingsølv og med cognacfarvet rav som sejl.

Rav er harpiks, som gennem mere end 20 millioner år er formet, hærdet og forstenet i jorden og i havet. Et produkt fra forlængst forsvundne fyrreskove, som i vore dage bliver udnyttet på smukkeste vis i brugskunst og ikke mindst smykker. I Danmark forekommer i alt overvejende grad det såkaldte succinit - en ravtype, som nok er bedre kendt som baltisk rav.

Rav forekommer i rigtig mange former, strukturer og farver. Den mest almindelige og udbredte ravtype og farve, som vi kender her i Danmark, er ravet med de rødlige og brune farvetoner - det, vi kalder cognacfarvet.

Udover det cognacfarvede rav findes der også andre ravtyper. En af dem er hvidt rav, som changerer fra de helt kridhvide farvenuancer og hele vejen over til en varm mørkegul. Her opstår farven på grund af mikroskopiske luftblærer.

Vores rav er varmet op for at give materialet et ensartet resultat, men også for at fremkalde små sprængninger i ravet, som gør det levende at kigge på.

I enkelte af vores smykker fremstår ravet som grønt, men der er altså ikke tale om det sjældne og meget dyre caribiske rav, men derimod om en proces, hvor bagsiden af ravet ikke er poleret op som resten af smykket. Man tilfører sort farve bagpå, der i samspil med de smukke gyldne farver får ravet til at se grønt ud.

Da der er tale om naturprodukter, kan varen du modtager, variere en smule i udseende fra varen på billedet. Vedhænget kan forkomme i en mørkere eller lysere farve, og udtryk samt mønster og facon i selve ravet vil selvfølgelig også kunne variere fra smykke til smykke. Alt det er med til at gøre netop dit smykke helt unikt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34903
Materiale: Sterling sølv, rav
Mål (BxH) i cm: 1,3 x 1,1
Periode: Nyere tid

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her