• SANK med børn - Børnenes vilde spisekammer
    SANK med børn - Børnenes vilde spisekammer

SANK med børn - Børnenes vilde spisekammer

279,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I denne bog kan børn, pædagoger og lærere, forældre og bedsteforældre lære om spiselige planter pa° en sikker og inspirerende ma°de. At samle spiselige planter i naturen er en underholdende aktivitet, der styrker samværet for børnefamilier og giver mere udeliv. Med bogen i ha°nden fa°r læseren styr pa° planternes navne og anvendelsesmuligheder og kan ga° pa° opdagelse i skov, eng, vandløb og krat efter nye smagsoplevelser.

Fokus i bogens første del er en planteflora med fotos af de enkelte planter og beskrivelse af, hvor de vokser, hvorna°r de høstes, og hvordan de bruges i køkkenet. Bogen indeholder 64 planter, som man trygt kan plukke og tage med hjem i køkkenet.

Anden del er forslag til forskellige sanketure ved eng, sø, hede, strand og i skoven med forslag til planter, der kan høstes i de forskellige a°rstider.

Til slut rundes bogen af med 59 børnevenlige opskrifter, der er tilpasset børns smagsløg og enkle at ga° til for begyndere.

Johanne S. Philipsen er en entusiastisk hobbykok med stor kærlighed til vilde planter og den danske natur. Hun har en ph.d. i kognitiv semiotik. Julie A. Swane afholder sanketure, hvor hun lærer fra sig om spiselige vilde planter. Julie er uddannet arkitekt og har før det læst havebrug i tre a°r. Hun har i 2019 a°bnet butikken ‘Din Planteven’ med fokus pa° bæredygtige planter. Julie er ogsa° medforfatter til bogen Høst ved havet.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42345
Periode: Nyere tid
Mål (BxHxD) i cm.: 20 x 26,7 x 2,8

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

Svampebørste
69,00 DKK
Svampekniv
299,00 DKK