• De Skjulte Ledere
    De Skjulte Ledere

De Skjulte Ledere

249,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kristendommen har som de andre store religioner haft kolossal indflydelse på, hvordan vi i vores del af verden har set på køn og ligestilling. Generation efter generation er det blevet fortalt, at det var manden, der skulle stå i spidsen for samfundet og kirken, mens kvinden blev betragtet som det svage køn uden ret til at bestemme over sit eget liv og uden mulighed for at påtage sige en lederopgave.

I De skjulte ledere viser Marianne Aagaard Skovmand, at kvinderne spillede en langt større rolle i den tidlige kristendom, end traditionen tilsiger. Og at de kvinder, der havde magt og positioner, der senere blev forbeholdt mændene, i mange tilfælde er blevet nedtonet i de bibelske og oldkirkelige tekster. Kvinderne blev op gennem kirkens mangeårige historie med de siddende kirkelige autoriteters velsignelse tvunget i baggrunden.

Marianne Aagaard Skovmand viser hvordan, hvornår og hvorfor denne tilsidesættelse af kvinden kom til at dominere kristendommen. Og hvilken rolle kvinder spillede i Jesu forkyndelse og i de første århundreder efter.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41644
Periode: Middelalder
Sideantal: 222
ISBN: 9788702315745
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 23,3 x 15,4
Forfatter: Marianne Aagaard Skovmand
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2021
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her